Krepšelis (0)
0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

OFICIALŪS ATSTOVAI
LIETUVOJE!

0

Apie prekės ženklus

 
DŽIOVINIMAS ŠALTYJE (LIOFILIZAVIMAS) - NAUJAUSIAS IR SVEIKIAUSIAS MAISTO KONSERVAVIMO BŪDAS !
 
Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos ir vaisiai yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos ir vaisiai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Rūgščių uogų ir vaisių skonis šiek tiek suintensyvėja.
•           Pirmasis liofilizavimo procesas buvo naudojamas maisto pramonėje 1950 m. viduryje, kai JAV buvo sukonstruoti pirmieji dideli įrenginiai. Buvo gaminta "viskas viename" maitinimas kariuomenei ir astronautams.
•           Galima Liofilizuoti bet kokį produktą, kuriame yra vandens, pvz., Vaisių, daržovių, žuvies, mėsos ir net antibiotikų bei vakcinų baltymų komponentų.
•           Šiuo metu liofilizatai pasižymi nepakartojamu populiarumu tarp žmonių, kurie vertina sveiką gyvenimo būdą, taip pat tiems, kurie kuopia į kalnus, keliauja dviračiais, užsiima sportu.

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį. Manoma, kad po liofilizacijos lieka 95% pradinės produkto vertės, nes procesas vyksta steriliomis sąlygomis be jokių papildų ar konservantų. Liofilizuoti produktai neturi bakterijų, kurios gali būti šviežiuose produktuose. Kaip bendrovė, WPPH "ELENA" pradėjo savo verslą prieš 26 metus nuo mėsos ir sriubų užšaldymo, ir šiandien mes apdorojame daugumą šviežių produktų: vaisių, daržovių, grybų, žolių ir prieskonių, netgi žuvų kolageną. WPPH "ELENA" yra vienintelė kompanija Europoje, turinti veterinarinę mėsos ir pieno produktų perdirbimo priežiūrą. Taip pat išgauname natūralų liofilizuotą baltymą - liofilizuotą kolageną iš žuvų, kuris palaiko sveiką odą, plaukus, kaulus ir dantys.
 
Kaip gaminama?
·         Produktų surinkimas (10 kg šviežių vaisių = 1 kg liofilizuotų vaisių)
·         Šaldymas
·         Džiovinimas (Liofilizavimas)
·         Pakavimas
 
Natūralus konservacinis procesas!
 
Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį!
 
Visus metus sveika ir skanu!
ANANASAS
Ananasas turi kalio, vario, mangano, tiamino, B2 ir B6 vitaminų. Vitaminas B6 padeda tinkamai gaminti raudonuosius kraujo kūnelius ir padeda palaikyti gerą psichologinę savijautą. Sumažina nuovargį.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 353 kcal/1495 kJ, riebalų 0,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 88 g, iš kurių cukrų 66 g, skaidulinės medžiagos 9,4 g, baltymai 3,4 g, druska 0,02 g.
Sudedamosios dalys: ananasas 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Filipinai.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
BANANASDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/banan.jpg

Bananas tai kalio, magnio, riboflavino šaltinis. Kalis padeda tinkamai funkcionuoti raumenims ir nervų sistemai. Magnis padeda išlaikyti sveikus dantis ir kaulus. Riboflavinas padeda išlaikyti sveiką odą ir padeda palaikyti gleivines darbą. Riboflavinas taip pat turi teigiamą poveikį regėjimui.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 348 kcal/1474 kJ, riebalų 1,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 76 g, iš kurių cukrų 46 g, skaidulinės medžiagos 9,7 g, baltymai 4,1 g, druska <0,01 g.
Sudedamosios dalys: Bananai 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: pažymėta ant pakuotės (Kostariko, Ekwadoras, Kolumbia).

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
  
BRAŠKĖSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/truskawka.jpg
Liofilizuotos braškės sudėtyje yra kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, vario, mangano, jodo, tiamino, riboflavino, niacino, vitamino B6 ir C. Vitaminas C padeda tinkamai funkcionuoti nervų sistemai ir gaminti kolageną tam, kad būtų užtikrintas tinkamas kraujagyslių, dantenų, odos, dantų, kaulų funkcionavimas, taip pat padeda palaikyti tinkamą imuninės sistemos per ir po intensyvaus fizinio krūvio.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 334 kcal/1404 kJ, riebalų 3,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 59 g, iš kurių cukrų 51 g, skaidulinės medžiagos 21 g, baltymai 7,2 g, druska 0,03 g.
Sudedamosios dalys: braškės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
KRIAUŠĖSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/gruszka.jpg
Kriaušėse yra vitamino E ir riboflavino. Riboflavinas padeda išlaikyti įprastą geležies metabolizmą ir palaiko normalų raudonųjų kraujo ląstelių kiekį. Vitaminas E apsaugo ląstelės nuo oksidacinio streso.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 336 kcal/1420 kJ, riebalų 0,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 72 g, iš kurių cukrų 57 g, skaidulinės medžiagos 18 g, baltymai 2,3 g, druska 0,01 g.
Sudedamosios dalys: kriaušė 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: pažymėta ant pakuotės (Kinija, Lenkija ir kitos šalys).

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.

 
 VYŠNIADescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/wisnia.jpg

"Vyšnios sudėtyje yra vitaminas A ir tiaminas. Vitaminas A vaidina svarbų vaidmenį ląstelių specializacijos procese, padeda išlaikyti sveiką odą ir įprastą gleivinės veiklą. Vitaminas A taip pat padeda išlaikyti normalų regėjimą ir prisideda prie tinkamo geležies metabolizmo.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 354 kcal/1495 kJ, riebalų 2,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandenių 72 g, iš kurių cukrų 58 g, skaidulinės medžiagos 11 g, baltymai 6,8 g, druska 0,05 g.
Sudedamosios dalys: braškės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
  
OBUOLYSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/jablko.jpg
Liofilizuotame obuolyje yra vario, mangano, vitamino E, B6 ir C. Varis padeda tinkamai isisavinti geležį organizme ir veikti imuninei sistemai. Manganas veikia jungiamojo audinio susidarymą. Vitaminas E apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 358 kcal/1517 kJ, riebalų 0,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 81 g, iš kurių cukrų 71 g, skaidulinės medžiagos 9,2 g, baltymai 2,1 g, druska <0,01 g.
Sudedamosios dalys: obuolys 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
GERVUOGĖSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/jezyna.jpg
Gervuogės sudėtyje yra kalio, kuris padeda tinkamai veikti nervų sistemai ir raumenims. Tai padeda išlaikyti normalu kraujospūdį. Magnis padeda sumažinti nuovargį, išsaugo sveikus kaulus, taip pat padeda tinkamai suformuoti jungiamąjį audinį. Vitaminas C padeda gaminti kolageną, siekiant užtikrinti tinkamą kaulų, kremzlių, dantenų, odos ir dantų funkcionavimą.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 313 kcal/1319 kJ, riebalų <0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 61 g, iš kurių cukrų 2,0 g, skaidulinės medžiagos 25 g, baltymai 3,9 g, druska 0,03 g.
Sudedamosios dalys: gervuogės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
 SPANGUOLĖSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/zurawina.jpg

Spanguolių sudėtyje yra vitaminas E, kuris padeda apsaugoti nuo oksidacinio streso, vitaminas B6, kuris padeda tinkamai funkcionuoti nervų sistemai ir veikia baltymų ir glikogeno metabolizmą. Vitaminas padeda tinkamai gaminti raudonuosius kraujo kūnelius.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 330 kcal/1381 kJ, riebalų 3,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 55 g, iš kurių cukrų 29 g, skaidulinės medžiagos 34 g, baltymai 2,9 g, druska 0,04 g.
Sudedamosios dalys: spanguolės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: žiurėti ant pakuotės (Europos sąjunga ir Kanada).

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
  
 
AVIETĖSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/malina.jpg
Liofilizuotų aviečių sudėtyje yra vitaminai E, B2, B6. Vitaminas E apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso. Riboflavinas prisideda prie normalaus energijos metabolizmo išlaikymo ir padeda išlaikyti tinkamą geležies metabolizmą. Vitaminas B6 padeda tinkamai gaminti raudonuosius kraujo kūnelius ir padeda tinkamai sintetinti cisteinus.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 300 kcal/1250 kJ, riebalų 4,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 36 g, iš kurių cukrų 29 g, skaidulinės medžiagos 43 g, baltymai 7,9 g, druska 0,02 g.
Sudedamosios dalys: avietės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
AGRASTAS Description: Image result for agrastas
Agrastų uogose yra fruktozės, gliukozės, sacharozės, pektinų, organinių rūgščių (citrinos, obuolių, rūgštynių, gintaro, vyno), kalio, cinko, geležies, fosforo, vario, mangano, fluoro, jodo, vitaminų (C, B1, B2, B6, F), rauginių medžiagų. Šviežios uogos skatina tulžies ir šlapimo išsiskyrimą, todėl jas patartina valgyti sergantiems inkstų, šlapimo pūslės, virškinamojo trakto (ypač užkietėjus viduriams), hipertonine liga, ateroskleroze, mažakraujyste. Jas tinka vartoti sutrikusios medžiagų apykaitos, nutukusiems žmonėms. Agrastų reikėtų vengti sergantiems cukriniu diabetu, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige, plonosios ir storosios žarnų uždegimu.
                                                                             
Energinė ir maistinė vertė 100g: 320 kcal/1339 kJ, riebalų 4,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 48 g, iš kurių cukrų 48 g, skaidulinės medžiagos 33 g, baltymai 7,0 g, druska 0,02 g.
Sudedamosios dalys: agrastas 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
MĖLYNĖS Description: Image result for jagoda lesna
Mėlynės tinkamos vartoti sergantiems cukralige, o uogų kisielius – sergantiems skrandžio ligomis. Iš jų gaminama uogienė, džemas, kisielius, kompotas. Uogose randama įvairių, žmogaus organizmui naudingų medžiagų. Uogose yra angliavandenių, organinių rūgščių, vitaminų (ypač P), glikozidų, regėjimą sutemoje skatinančių medžiagų.
                                                                             
Energinė ir maistinė vertė 100g: 350 kcal/1476 kJ, riebalų 1,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 72 g, iš kurių cukrų 60 g, skaidulinės medžiagos 14 g, baltymai 4,2 g, druska 0,02 g.
Sudedamosios dalys: mėlynės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: žiurėti ant pakuotės (Europos sąjunga, Ukraina ir Kanada).

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
GREIPFRUTAS Description: Related image 
Greipfrutai yra pagrindinė vadinamosios greipfrutų dietos dalis. Tai grindžiama mažu greipfrutų glikemijos indeksu – atseit, dėl šios savybės greipfrutai padeda organizmui sparčiau deginti riebalus. Greipfrutų pektinas laikomas gerai subalansuotos dietos dalimi.
                                                                             
Energinė ir maistinė vertė 100g: 345 kcal/1460 kJ, riebalų 0,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 72 g, iš kurių cukrų 55 g, skaidulinės medžiagos 13 g, baltymai 6,3 g, druska <0,01 g.
Sudedamosios dalys: greipfrutas 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Turkija.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
ŽEMUOGĖ Description: Related image 
Žemuogėse yra fitoncidų, organinių rūgščių bei pektinų. Jose taip pat yra daug vitamino C, B grupės vitaminų, folio rūgšties, karotinoidų, rauginių medžiagų, salicilo, citrinų, obuolių, vyno rūgščių, taip pat daug kalcio, kalio, magnio, fosforo, natrio. Sėklytėse taip pat yra daug geležies, kurią organizmas geriausiai pasisavina prieš valgant sutrinant pačias sėklytes.
                                                                             
Energinė ir maistinė vertė 100g: 204 kcal/857 kJ, riebalų 1,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 34 g, iš kurių cukrų 28 g, skaidulinės medžiagos 12 g, baltymai 6,9 g, druska 0,01 g.
Sudedamosios dalys: žemuogė 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
PAPAJAI Description: Related image 
Papajos turi daug fermento papaino ir kitų baltymų. Papainas yra proteazė – baltymus skaidantis fermentas, kurį naudoja mėsai minkštinti (dedą į miltelinius mėsos minkštiklius). Pietų Amerikos gyventojai papają mėsos minkštinimui naudoja tūkstančius metų.
Papajos turi prieškirmėlinio alkaloido karpaino (angl. carpaine).
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 326 kcal/1376 kJ, riebalų 0,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 67 g, iš kurių cukrų 50 g, skaidulinės medžiagos 15 g, baltymai 5,0 g, druska 0,06 g.
Sudedamosios dalys: papajai 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: žiurėti ant pakuotės.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
MANGO Description: Image result for mango 
Mangų vaisiai tai puikus vitamino C, A, E ir B grupės vitaminų (B6, B3 – niacino, B5 – pantoteno rūgšties ir kitų, teigiamai veikiančių nervų sistemą, ypač patyrus stresą) šaltinis. Manguose gausu mineralinių medžiagų: vario, magnio, mangano, kalio, cinko ir kt.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 355 kcal/1501 kJ, riebalų 1,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandenių 78 g, iš kurių cukrų 76 g, skaidulinės medžiagos 9,2 g, baltymai 2,6 g, druska 0,06 g.
Sudedamosios dalys: mango 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: žiurėti ant pakuotės (Vietnamas, Indija).

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
KIVI Description: Related image 
Kivis gausus vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą. Jie veikia kaip antioksidantai, stiprina organizmo gyvybines funkcijas, palaiko odos elastingumą. Juose esantis magnis stiprina raumenis. Suvalgę vieną kivi per dieną gauname visą vitamino C reikiamą dozę rekomenduojamą paros normos.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 343 kcal/1447 kJ, riebalų 2,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 65 g, iš kurių cukrų 50 g, skaidulinės medžiagos 17 g, baltymai 6,1 g, druska 0,04 g.
Sudedamosios dalys: kivi 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: žiurėti ant pakuotės (Prancuzija, Italija, Chile).

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
SLYVADescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/sliwka.jpg

Slyvų sudėtyje yra vitamino A ir E. Vitaminas A padeda tinkamai funkcionuoti imuninei sistemai. Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 354 kcal/1498 kJ, riebalų 2,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 73 g, iš kurių cukrų 73 g, skaidulinės medžiagos 10 g, baltymai 5,1 g, druska <0,01 g.
Sudedamosios dalys: Slyva 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.

 
ARONIJADescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/aronia.jpg
Aronijos sudėtyje daug mineralinių medžiagų; kalcio, magnio, geležies, cinko ir vitaminų C ir K. Vitaminas K palaiko kraujo krešėjimą. Vitaminas C padeda tinkamai veikti nervų sistemai, padeda palaikyti normalias psichologines funkcijas. Kalcis reikalingas palaikyti tinkamą impulsą.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 256 kcal/1077 kJ, riebalų 0,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,0 g, angliavandenių 45 g, iš kurių cukrų 40 g, skaidulinės medžiagos 25 g, baltymai 6,6 g, druska 0,01 g.
Sudedamosios dalys: Aronija 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.
 
Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
PETRAŽOLĖDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/pietruszka.jpg
Liofilizuotos petražolės tai kalio, tiamino ir niacino šaltinis. Kalis esantis liofilizuotose petražolėse padeda tinkamai funkcionuoti nervų sistemai, raumenims ir padeda palaikyti gerą kraujo spaudimą.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 492kcal/2052 kJ, riebalų 4,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 108 g, baltymai 52,8 g, kalis 5560 mg, tiaminas 0,88 mg, niacinas 11,2 mg.
Sudedamosios dalys: Petražolės 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.
 
Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
Nurodytų mineralinių medžiagų vertės ir vitaminų sudėtis gali būti didesnė ar mažesnė, priklausomai nuo šviežių vaisių derlingumo.
 
 
ŽALIAS ŽIRNELIS  Description: Image result for zielony groszek
Liofilizuotose žaliose žirneliuose yra cinko ir niacino. Liofilizuoto žirnelio cinkas padeda išlaikyti normalią rūgščių pusiausvyrą, vaisingumą ir reprodukcinę funkciją. Cinkas padeda tinkamai sintetinti baltymus, išlaikyti sveikus kaulus, plaukus ir nagus.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 600 kcka/2528 kJ, angliavandenių 136 g, baltymai 53,6 g, riebalų 3,2 g, cinkas 5,6 g, niacinas 10,8 mg.
Sudedamosios dalys: žali žirneliai 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.
 
Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
Lentelėje nurodytų mineralinių medžiagų vertės ir vitaminų sudėtis gali būti didesnė ar mažesnė, priklausomai nuo šviežių vaisių derlingumo.
 
V
JUODOS ALYVMEDĖS UOGOSDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/czarny_bez.jpg
Juodųjų alyvmedžių uogose yra vitamino B6, kuris padeda palaikyti normalią nervų sistemą, išlaikyti tinkamą baltymų ir glikogeno metabolizmą, tinkamai gaminti raudonosius kraujo kūnelius. Vitaminas B6 padeda tinkamai veikti imuninei sistemai. Kalcis palaiko gerą kraujo krešėjimą, taip pat padeda raumenų funkcionavimui.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 311 kcal/1303 kJ, riebalų 2,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,0 g, angliavandenių 53 g, iš kurių cukrų <0,5 g, skaidulinės medžiagos 33 g, baltymai 3,1 g, druska <0,0 g.
Sudedamosios dalys: juodos alyvmedės uogos 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
 
SVOGUNŲ LAIŠKAIDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/szczypiorek.jpg

LIOFILIZUOTU svogunų laiškuose yra kalio, cinko, vario ir mangano. Kalis padeda tinkamai funkcionuoti raumenims. Cinkas padeda palaikyti vaisingumą ir normalią reprodukcinę funkciją, taip pat turi įtakos sveikų kaulų, plaukų, nagų, odos priežiūrai ir padeda palaikyti gerą regėjimą. Varis padeda išlaikyti plaukų ir odos pigmentaciją, o Manganas sveikus kaulus.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 290kcal/1230 kJ, riebalų 8 g, angliavandenių 39 g, baltymai 41 g, kalis 2520 mg, cimkas 5,1 mg, varis 0,7 mg, manganas 5,3 mg.
Sudedamosios dalys: svogunų laiškai 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.
 
Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
Lentelėje nurodytų mineralinių medžiagų vertės ir vitaminų sudėtis gali būti didesnė ar mažesnė, priklausomai nuo šviežių vaisių derlingumo.
 
  
RAUDONIEJI SERBENTAIDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/porzeczka_czerwona.jpg
Raudonųjų serbentų sudėtyje yra cinko, vario ir tiamino. Cinkas padeda išlaikyti sveiką odą, palaikyti normalų regėjimą, padeda išlaikyti sveikus plaukus ir nagus. Tiaminas padeda tinkamai veikti širdžiai.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 316 kcal/1328 kJ, riebalų 1,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 56 g, iš kurių cukrų 43 g, skaidulinės medžiagos 25 g, baltymai 8,2 g, druska 0,02 g.
Sudedamosios dalys: raudonųjų serbentų uogos 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
 
JUODIEJI SERBENTAIDescription: http://old.elena.pl/images/liofilizaty/porzeczka_czerwona.jpg
Raudonųjų serbentų sudėtyje yra cinko, vario ir tiamino. Cinkas padeda išlaikyti sveiką odą, palaikyti normalų regėjimą, padeda išlaikyti sveikus plaukus ir nagus. Tiaminas padeda tinkamai veikti širdžiai.
 
Energinė ir maistinė vertė 100g: 286 kcal/1193 kJ, riebalų 2,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 39 g, iš kurių cukrų 34 g, skaidulinės medžiagos 41 g, baltymai 7,3 g, druska 0,03 g.
Sudedamosios dalys: juodųjų serbentų uogos 100 %.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kilmės vieta: Europos sąjunga.

Maistinės vertės buvo apskaičiuotos remiantis "Lekarski PZWL" skaičiavimais.
  
 
smart foreash