Krepšelis (0)
0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

OFICIALŪS ATSTOVAI
LIETUVOJE!

0

Apie mus

 
Bendrovė WPPH "ELENA" pradėjo savo verslą prieš 26 metus nuo mėsos ir sriubų užšaldymo, ir šiandien mes apdorojame daugumą šviežių produktų: vaisių, daržovių, grybų, žolių ir prieskonių, netgi žuvų kolageną. WPPH "ELENA" yra vienintelė kompanija Europoje, turinti veterinarinę mėsos ir pieno produktų perdirbimo priežiūrą.
 
·         Pirmasis liofilizavimo procesas buvo naudojamas maisto pramonėje 1950 m. viduryje, kai JAV buvo sukonstruoti pirmieji dideli įrenginiai. Buvo gaminta "viskas viename"  maitinimas kariuomenei ir astronautams.
·         Galima Liofilizuoti bet kokį produktą, kuriame yra vandens, pvz., Vaisių, daržovių, žuvies, mėsos ir net antibiotikų bei vakcinų baltymų komponentų.
·         Šiuo metu liofilizatai pasižymi nepakartojamu populiarumu tarp žmonių, kurie vertina sveiką gyvenimo būdą, taip pat tiems, kurie kuopia į kalnus, keliauja dviračiais, užsiima sportu.
 
 
Džiovinimas šaltyje (LIOFILIZAVIMAS) - naujausias ir sveikiausias maisto konservavimo būdas!
 
Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos ir vaisiai yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos ir vaisiai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Rūgščių uogų ir vaisių skonis šiek tiek suintensyvėja.

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį. Manoma, kad po liofilizacijos lieka 95% pradinės produkto vertės, nes procesas vyksta steriliomis sąlygomis be jokių papildų ar konservantų. Liofilizuoti produktai neturi bakterijų, kurios gali būti šviežiuose produktuose.
Taip pat išgauname natūralų liofilizuotą baltymą - liofilizuotą kolageną iš žuvų, kuris palaiko sveiką odą, plaukus, kaulus ir dantys.
 
Kaip gaminama?
·         Produktų surinkimas (10 kg šviežių vaisių = 1 kg liofilizuotų vaisių)
·         Šaldymas
·         Džiovinimas (Liofilizavimas)
·         Pakavimas
Natūralus konservacinis procesas!
 

 

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį!

 

 

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti